Syndikované úvěry: dejme podnikům druhou šanci - Locher, Radka
Česká banková asociácia a zástupcovia významných advokátskych kancelárií, predstavili upravenú modelovú dokumentáciu pre syndikované úvery/klubové financovanie. Expertný nástroj, ktorý môže pomôcť pri nastavovaní vzťahov medzi klientmi a veriteľmi.