Navrhované zmeny v zákone o majetku obcí s účinnosťou od 1. decembra 2014 - Brindzová, Zuzana
Cieľom úpravy zákona o majetku obcí č. 138/1991 Zb. je snaha zamedziť zneužívaniu inštitútu predaja a prenájmu majetku obce z dôvodu hodného osobitného zreteľa, ktorý slúži často len na zakrytie pre obec nevýhodného predaja alebo prenájmu majetku.