Attitudes towards immigrants in Visegrad Group - Galanská, Nina
Subjektívne hodnotenie ekonomiky a kvality života v krajinách V4 z pohľadu imigrantov. Demografický vývoj krajín. Modelovanie postojov k imigrantom viacúrovňovou usporiadanou logistickou regresiou.