Nové trendy na globálnom trhu práce - Bartalosová, Erika, 1986-
Významné medzinárodné trendy na trhu práce. Využívanie alternatívnych pracovných síl. Využívanie dočasných pracovníkov najatých prostredníctvom personálnych agentúr. Contingent Workforce Index (CWI) - sleduje vývoj najímania pracovníkov v 75 krajinách sveta. Index berie do úvahy všetkých zamestnancov na čiastočný úväzok. Top päť krajín z hľadiska využívania "contingent workers" - Hongkong, Čína, Spojené štáty americké, Nový Zéland a Singapur.