<The> Determinants of foreign direct investments in Visegrad countries after the global crisis of 2008 - McCaleb, Agnieszka
Krajiny SVE (CEEC) a politika nadnárodných firiem zo západu po pričlenení do EÚ. Vplyv PZI (FDI) a nákladov práce firiem na rast HDP. Motívy vstupu firmy na trh vo V4.