Korporátní financování - jeden z hlavních pilířů bankovních služeb - Doležal, Pavel
Procesy a nástroje na podporu korporátneho financovania bánk. Jednoduché, rýchle a úsporné riešenia s možnosťou prispôsobenia sa konkrétnemu prostrediu banky.