Analýza skládok na Slovensku a v EÚ - Bosák, Martin, 1967-
Platnosť viackrát novelizovaného zákona č. 223/2001 Z. z. o odpadoch. Množstvo vyprodukovaného odpadu v krajinách Európskej únie. Skládky v Európskej únii. Skládky a ich rozmiestnenie na území Slovenska. Návrh miest, kde by bolo optimálne umiestniť a vybudovať nové skládky v SR.