Podnikateľsky orientované správanie manažérov v podnikoch cestovného ruchu - Janičková, Jana
Malé a stredné podnikanie v cestovnom ruchu na Slovensku. Osobitosti manažovania podnikov cestovného ruchu. Technikou skúmania názorov vedúcich zamestnancov podnikov cestovného ruchu bol riadený rozhovor. Zdrojom informácií je najmä odborná knižná a časopisecká literatúra. Výsledky výskumu.