Determinants of household consumption - Brezániová, Mária
Spotreba domácností: charakteristika (OECD), vývoj, faktory vplyvu. Dopady úrokovej miery a miery inflácie na kúpyschopnosť obyvateľstva. Omeškaná spotreba (lagged consumption).