Čísla prajú podnikaniu na webe - Žuffa, Radovan
Podnikanie na webe - jedna z najmenej nákladných oblastí podnikania. Kľúčová úloha produktu. Elektronika ako najobľúbenejší sortiment na internete. Najúspešnejší slovenský internetový obchod - Mall.sk. Alza.sk - víťaz kategórie kvality. Podmienka úspechu - čo najrýchlejšia realizácia nápadu. Akvizícia hotovej webovej stránky. Deväť najväčších chýb v online podnikaní.