Slovenský finančný sektor: trendy a riziká v prvom polroku 2014 - Kalman, Jozef
Napriek pokračujúcim náznakom zlepšenia ekonomickej situácie v Slovenskej republike a relatívne pokojnej situácii na globálnych finančných trhoch naďalej pretrvávajú riziká, ktoré by mohli negatívne ovplyvniť stabilitu slovenského finančného sektora. Identifikácia najvýznamnejších rizík vyplývajúcich z ekonomického a geopolitického vývoja v zahraničí, ako aj zo samotného vývoja vnútri finančného sektora. Popis trendov v jednotlivých sektoroch finančného trhu.