Pár empirických faktov o makroekonomických cieľoch a vláde vo vybraných krajinách - Lábaj, Martin, 1982-
Empirické fakty o makroekonomických cieľoch hospodárskej politiky a o vláde. Životná úroveň a sociálne podmienky vo vybraných krajinách. Giniho koeficient príjmových nerovností vo vybraných krajinách. Podiel vládnych výdavkov na hrubom domácom produkte vo vybraných krajinách sveta. Podiel vládnych výdavkov na hrubom domácom produkte v krajinách Európskej únie. Podiel z verejných výdavkov na dôchodkové programy. Podiel z verejných výdavkov určených pre nezamestnaných. Podiel z verejných výdavkov na vzdelávanie, zdravotníctvo, sociálnu ochranu. Index “vlády zákona” vo vybraných krajinách v roku 2009.