Sociální sítě mění firemní kulturu - Kejhová, Hana
Aktuálne trendy v modernom riadení podniku. Hlavné princípy - otvorenosť, férovosť, partnerský prístup, transparentnosť. Zamestnanci svedomím firmy. Firemná kultúra a "vek výhod" na trhu. Sociálne siete v akcii. Otvorenosť a ľudské vzťahy. Vek, kedy o firme rozhodne spotrebiteľ. Trendom aplikácie pre zamestnancov.