Kompozitný súbežný indikátor hospodárskeho cyklu českej ekonomiky - Tkáčová, Andrea
Návrh kompozitného súbežného indikátora (CCI) pre českú ekonomiku, ktorý by svojou povahou čo najviac zodpovedal cyklickému správaniu sa českej ekonomiky a jeho porovnanie s HDP a indexom priemyselnej produkcie, ktoré sa v súčasnosti považujú za indikátory reprezentujúce hospodársky cyklus.