Verejné obstarávanie a jeho vplyv na finančné ukazovatele firiem v sektore stavebníctva na Slovensku - Špinerová, Zuzana
Hodnotenie efektívnosti verejného obstarávania na vzorke podnikov zo sektoru stavebníctva v Slovenskej republike.