Geografické rozloženie denných študentov v univerzitných mestách na Slovensku a ich koncentrácia (HHI) - Sekelský, Lukáš
Geografické rozloženie denných študentov na Slovensku, vzťah medzi rastom počtu študentov a Herfindahl-Hirschmanov-ým indexom (HHI). Koncentrácia veľkého počtu študentov na jednom mieste vedie k významnej zmene v kultúrnej, sociálnej a ekonomickej oblasti. Univerzitné mestá na Slovensku - malé, stredné a veľké. Vplyv univerzity na mesto.