Odhad výdavkových elasticít pre rôzne skupiny obyvateľstva - Lichner, Ivan
Analýza správania sa domácností v Slovenskej republike prostredníctvom vyjadrenia výdavkových elasticít, ktoré sú počítané aplikáciou modelu QUAIDS. Rozdiely v spotrebnom správaní jednotlivých skupín domácností v závislosti od ich sociálnoekonomických špecifikácií.