Špetka geometrie a firemní kultura - Kejhová, Hana
Seminár Daniely Viplerovej o "živých firmách" a fraktálových štruktúrach. Ako vyzerá živá firma. Pyramídová štruktúra. Nesprávny človek na čele firmy. Slobodné firmy. Ženy a muži v systéme riadenia. Fraktálová firma - samoriadenie. Model živej firmy.