Career - Life-long Self-improvement Process - Matulčíková, Marta, 1964-
Vlastnosti kariérneho rastu, individuálne faktory vplyvu v periódach života človeka. Mobilita zamestnanca ako časť kariérneho rozvoja. Význam vzdelania v kariére zamestnanca. Druhy kariérnych smerov.