Kritériá pre meranie kvality života v psychológii a ich aplikácia prostredníctvom rozdielového modelu kvality života - Babinčák, Peter
Teoretické východiská a analýza stavu merania kvality života z hľadiska psychologických prístupov. Definície a konsenzuálne vymedzenie tých aspektov kvality života, ktoré sa javia byť dôležitými pri jej meraní.