Školní psycholog: jaký má význam pro školu? kazuistiky z praxe - Hubertová, Lucie
Problematika zavádzania profesie školského psychológa na základných, stredných a vyšších odborných školách v Českej republike. Pracovná náplň a činnosť školského psychológa - prínosy a spolupráca.