Selected Modern Approaches to the Valuation of Fixed Assets for Insurance Purposes - Majtánová, Anna
Metódy oceňovania podniku: príjmový, trhový a kapitálový prístup. Metódy oceňovania fixného kapitálu (5). Oceňovanie pre poistné účely: 3 všeobecné metódy, 4 pre DH majetok. Metódy oceňovania strojov a zariadení (3). 4 metódy oceňovania akcií. Porovnanie oceňovania fixného kapitálu vybranými poistnými spoločnosťami.