Význam subintegračního seskupení OECS v kontextu vývoje HDP jeho členů - Zdražil, Pavel
Komparatívna analýza vývoja HDP členských aj nečlenských krajín OESC (Organizácia východokaribských štátov) pred a po vzniku subintegračného zoskupenia. Cielená podpora zoskupovania v rámci politiky Európskej únie.