Eurozóna v bode nula - Auxt, Robert
Nová šanca eurozóny prehodnotiť svoje stategické a fiškálne smerovanie, v kontexte turbulentných geopolitických zmien. Hrozba deflačnej špirály a nárast problémov v periférnych krajnách.