Malé a stredné podniky naďalej čelia významným bariéram rastu - Pitoňák, Daniel
Realizované opatrenia na podporu malých a stredných podnikov (MSP) na Slovensku. Pripravované programy pre nové programové obdobie politiky súdržnosti Európskej únie na roky 2014 až 2020.