Klimatické zmeny - evolúcia alebo revolúcia v ďalšom vývoji planéty? - Ferencz, Vojtech
Klimatické zmeny a ich nepriaznivé dôsledky na človeka a ekosystémy. Znižovanie emisií skleníkových plynov - krátkodobé a dlhodobé ciele EÚ a Slovenska. Stratégia adaptácie SR na nepriaznivé dôsledky zmeny klímy.