Odborná spôsobilosť na sociálnu prácu - Kašiar, Ján
Praktická aplikácia zákona č. 219/2014 Z.z. o sociálnej práci a o podmienkach na výkon niektorých odborných činností v oblasti sociálnych vecí a rodiny a o zmene a doplnení niektorých zákonov.