Model fakultného komunikačného systému na univerzite ekonomického zamerania - Dugas, Jaroslav, 1967-
Fakultný komunikačný systém, oblasti a ciele komunikácie. Možné bariéry fakultnej komunikácie. Prínosy implementácie fakultného komunikačného systému.