Trhové miesta - Klabníková, Klára
Informácia k novelám zákona o podmienkach predaja na trhových miestach (zákon č. 178/1988 Z.z. o podmienkach predaja výrobkov a poskytovania služieb na trhových miestach schválených a účinných v priebehu roka 2014).