Podanie dodatočného daňového priznania a ukladanie sankcií - Jurčíková, Božena
Podanie daňového a dodatočného daňového priznania k dani z príjmov. Podanie dodatočného daňového priznania k DPH, dodatočného daňového výkazu, dodatočného súhrnného výkazu. Uloženie pokuty, kedy sa pokuta neuloží.