Reštrukturalizácia firmy - Sandtner, Lucia
Cieľom reštrukturalizácie je prekonať nepriaznivú ekonomickú situáciu spoločnosti a opätovne naštartovať jej fungovanie. Tento proces sa deje pod súdnou ochranou. Reštrukturalizácia z pohľadu dlžníka a veriteľa.