Modern Trends in Commercial Marketing in Slovakian Companies - Majtán, Štefan
Nástroje online marketingu, aplikácia v slovenských podnikoch. Marketingová komunikácia a informačné technológie. Search Engine Marketing, Social Media Marketing, Banner Advertising, Affiliate Marketing, Email Marketing, Viral Marketing.