Daňová licencia - Vidová, Michaela
Daňová licencia - jedno z opatrení na zamedzenie daňových únikov na dani z príjmov. Vymedzenie platiteľa daňovej licencie. Výška daňovej licencie. Splatnosť daňovej licencie. Zápočet daňovej licencie, jeho zánik. Daňová licencia a zaplatené preddavky na daň. Daňová licencia a podiel zaplatenej dane.