Development of Information and Communication Systems within the Building of Project-oriented Manufacturing Organization - Hamranová, Anna, 1957-
Modely tvorby projektovej orientácie v organizácii. Rozvoj oblastí komunikácie a znalostí organizácie. Komunikačné problémy. Inteligentné biznis nástroje.