Slovenské mozgy si hľadajú nové destinácie - Rifaiová, Daniela
Pozitíva a negatíva migrácie pracovných síl. Kam idú "mozgy". Najčastejšie migrujúce odbory - zdravotné sestry, lekári a stredoškolskí učitelia. Odlev študentov študujúcich v zahraničí. Cesta k lepšej práci.