Orbánova hra s princípmi únie - Leško, Marián
Autoritatívne správanie premiéra Maďarska Viktora Orbána a jeho družiny. Tvrdý americký postoj. Neohroziteľná strana Fidesz. Veľká podpora zo strany voličov. Strana je štát a naopak. Vynálezca nového systému. V členskom štáte EÚ zlyháva vláda zákona.