Implementácia projektu pre znižovanie nákladov vo firme - Hajduová, Zuzana, 1974-
Optimalizácia nákladov v podniku. Možnosti znižovania nákladov. Základné rezervy znižovania nákladov. Ciele optimalizácie procesov. Plán projektu optimalizácie v skúmanej firme.