Neplatené voľno a krátenie dovolenky - Višňovec, Ignác
Neplatené voľno pre zákonné prekážky v práci - výkon verejnej funkcie, občianske povinnosti, iné úkony vo všeobecnom záujme. Platené prekážky z dôvodov všeobecného záujmu. Osobné prekážky v práci. Krátenie dovolenky z dôvodov neplateného pracovného voľna. Sociálne a zdravotné poistenie v období neplateného voľna.