Co-creation ako inovácia verejnej služby - Svidroňová, Mária
Aplikácia teoretického konceptu vnímania inovácie na verejné služby a analýza nového prístupu k poskytovaniu verejných služieb v podobe spoluvytvárania verejných hodnôt občanmi (co-creation). Identifikácia hlavných stimulov, ale aj bariér pre rozvoj tohto prístupu k poskytovaniu verejných služieb v podmienkach Slovenska.