Štatistické zhodnotenie reštrukturalizácie podniku - Remiáš, Peter
Fúzie a akvizície ako nástroje, ktoré spájajú spoločnosti z rôznych krajín, kultúr a zameraní. Proces optimalizácie. Tvorba modelu z odpredania akcií. Vývoj na trhu v segmente bezpečnostných a pátracích služieb.