Overconfidence as a Cognitive Bias and Its Implications for Insurance Industry - Ondruška, Tomáš, 1988-
Odchýlky v optimálnom správaní spotrebiteľa. Finančná granotnosť u mužov a žien - rozdiel medzi predpokladanou a reálnou gramotnosťou. Implikácie rozdielov vo vnímaní gramotnosti na poistnom trhu.