Green economy and ecology in the context of sustainable development - Šabíková, Ingrid
Zvyšovanie konkurencieschopnosti a výkonu hospodárstva pri zabezpečení trvalo udržateľného rozvoja. Kuznetsova krivka. Národný rozvojový plán a strategické priority rozvoja. Zohľadnenie nepriamych dôsledkov (environmentálnych aspektov) multikriteriálnou analýzou.