Voľby do orgánov samosprávy obcí a zostavenie rozpočtu obce na roky 2015 až 2017 - Konečná Veverková, Ingrid
Obce zostavujú svoj rozpočet a predkladajú ho na schválenie v období konania volieb do orgánov samosprávy obcí. Voľby do orgánov samosprávy obcí sa konajú 15. novembra 2014. Podľa § 11 ods. 1 zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v z. n. p. sa funkčné obdobie obecného zastupiteľstva končí zložením sľubu poslancov novozvoleného obecného zastupiteľstva.