Hromadná doprava po okruzích monorailu - Novák, Michal
Charakteristika tzv. manorailu - jednokoľajových tratí. Využitie v mestskej hromadnej doprave vo veľkých mestách. Dvestoročná história. Satelitné spojenie miest. Konštrukčné a koncepčné riešenie. Energetická náročnosť.