Čo sa mení novelou zákona o miestnych daniach? - Sýkora, Jozef
Novela zákona o miestnych daniach, ktorá bola toho času zaznamenaná v Zbierke zákonov Slovenskej republiky pod číslom 268/2014 Z. z., zavádza viaceré novinky a úpravy terajších ustanovení zákona týkajúce sa správy miestnych daní v podmienkach miest a obcí. Zmena sa v podmienkach obcí a miest týka napríklad rozšírenia dane zo stavieb pri stavbách hromadných garáží a stavbách hromadných garáží umiestnených pod zemou alebo úpravy miestneho poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady.