Bohatosť spektra uplatňovaných foriem prezentácie výsledkov auditu v procese harmonizácie - Kňažková, Veronika, 1986-
Pojem audítorská správa. Požiadavka revízie správy audítora. Zmena obsahu správy audítora a proces harmonizácie. Prvky správy audítora ako základ audítorského vykazovania. Globálna aplikácia vízii Rady IAASB v kontexte správy audítora.