Daňový poriadok - vybrané príklady z procesu X (daňové konanie) - Burák, Emil
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Príklady z daňovej praxe a návrhy riešení týchto vybraných situácií v daňovom konaní.