Platobná neschopnosť zamestnávateľa - nároky zamestnancov - Žuľová, Jana
Zamestnávateľ je na účely zákona o sociálnom poistení platobne neschopný, ak bol podaný návrh na vyhlásenie konkurzu. Garančné poistenie a jeho osobný rozsah. Dávka garančného poistenia a jej výška. Aké pracovnoprávne nároky sa uspokojujú.