Preradenie zamestnanca na inú prácu - Mrukviová Tomiová, Sandra
Zamestnávateľ je oprávnený, a to aj bez súhlasu zamestnanca, preradiť zamestnanca na nevyhnutne potrebný čas na inú prácu, ak je to potrebné na odvrátenie mimoriadnej udalosti alebo na zmiernenie jej bezprostredných následkov. Zamestnávateľ nemôže preradiť zamestnanca na prácu, ktorú nemôže vykonávať vzhľadom na svoj zdravotný stav. Čo je to vyrovnávacia dávka.