Čím manažéri demotivujú? - Rolková, Monika
Finančná odmena je pre zamestnancov dôležitá, od práce ale očakávajú aj iné veci. Demotivačné správanie manažérov - neplnenie sľubov, nedostatok uznania, nespravodlivé hodnotenie, nevhodne podaná kritika.